handigereistips.nl

Alles over reizen!

Wellness arrangement zelf samengesteld

2 min read
Zen

Regelmatig boek ik een wellness arrangement om me zo even lekker te verwennen. Ik ga sowieso regelmatig naar de sauna maar zo’n arrangement is net even extra luxe en ontspannend. Meestal kies ik dan ook voor een lekkere behandeling en maak ik er echt een fijn dagje van wat helemaal in het teken staat van mij en van mijn ontspanning. Het zorgt er namelijk echt voor dat ik helemaal kan ontspannen, lichamelijk maar ook mentaal.  

Wellness arrangement

Kies jouw wellness arrangement bij De Thermen in Nijmegen

Meestal boek ik mijn wellness arrangement bij De Thermen in Nijmegen. Ik kom hier namelijk regelmatig en hier hebben ze ook diverse arrangementen. Zo hebben ze een re-balanced arrangement met een heerlijke lomi lomi massage, bovendien kun je kiezen tussen een massagestoel of snelbruiner. Of kies voor het duizend en een nacht arrangement met een hamam behandeling. Zo zijn er nog veel meer arrangementen voor 1 of 2 personen waar je extra voordelig gebruik kunt maken van de faciliteiten gecombineerd met een behandeling. Bovendien wordt je meestal ontvangen met koffie of thee en iets lekkers en ontvang je na afloop nog een leuke attentie.

Sauna

Kies voor het keuze arrangement en stel zelf jouw behandelingen samen

Omdat ik regelmatig bij De Thermen in Nijmegen kom en inmiddels alle behandelingen wel heb uitgeprobeerd, kies ik meestal voor het keuze arrangement. Hierbij kun je zelf arrangement bepalen maar heb je wel korting omdat je meerdere behandelingen bij elkaar boekt. Deze korting is soms meer dan 20% dus dat is wel voordelig. Op die manier stel ik mijn eigen wellness arrangement samen zodat ik heerlijk kan genieten van de behandelingen die ik wil maar wel met korting. Goed geregeld toch? Wil jij ook genieten van een lekker dagje wellness? Bekijk dan de verschillende arrangementen bij De Thermen in Nijmegen.

More Stories