handigereistips.nl

Alles over reizen!

Teamuitje in Peel en Maas met collega’s

2 min read

logo_topAfgelopen week ben ik naar Peel en Maas geweest met mijn collega’s dankzij ietsdoenofferte.nl. We hebben hier een offerte aangevraagd voor een leuk en gezellig teamuitje. We zijn met z’n alle
naar Peel en Maas geweest om een tocht door de natuur te maken met een oud Hollandse TukTuk. In Thailand gebruiken ze een TukTuk als openbaar vervoer maar hier zijn ze nu ook niet meer weg te denken. We vertrokken in Meijel en werden op pad gestuurd met een routekaart om de natuur te verkennen.

De route

De route ging langs een mooi open landschap met mooie akkers, bosgebieden, weilanden, peel gebieden maar ook langs gastvrije dorpjes met veel leuke terrasjes. Hier hebben we met z’n allen een terrasje gepakt. Het is een ervaring, maar ook een lachwekkende tocht om met je collega’s te doen. Je leert je collega’s van een andere kant kennen want normaal ben je alleen maar bezig met je werk en nu ben je iets gezelligs aan het doen met elkaar.

Met een TukTuk rit leer je de omgeving behoorlijk goed kennen, want je ziet veel van de natuur en je moet ook de weg met een route kaart zien te vinden.

Als afsluiting hebben we lekker gegeten bij een restaurant. Bij het restaurant waren ze heel
klantvriendelijk en kregen we heel snel het eten geserveerd. Als we een vraag hadden over het eten wisten ze meteen te vertellen wat het was en wat er allemaal in zat. We hebben een hele leuke en gezellige dag met elkaar gehad!