handigereistips.nl

Alles over reizen!

Op de valreep nog een last minute bungalow boeken?

2 min read

In dit bericht zal ik je enige tips van de hand doen om nog op de valreep een last minute bungalow geboekt te krijgen. Heb je namelijk spontaan besloten er even lekker tussenuit te gaan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent, natuurlijk. En gelukkig zijn die mogelijkheden er ook.

Een oprecht bijzonder vakantiehuis

Vandaag zou ik je het een en ander willen vertellen over de last minute bungalows die je op de website Bungalowvakantie.org kunt vinden – hou je vast, het zijn er nogal wat. Ik zoom hierbij in op een specifiek vakantiehuis, waar ik zelf weleens ben geweest in het verleden – toen ik met vier vriendinnen ook besloot een last minute bungalow te boeken.

hongarije1

Bungalow is eigenlijk nog een verkeerd woord, zoals je zelf ook wel kunt beoordelen vanaf bovenstaande foto. Wat een prachtig huis was dit, met een sfeer vanjewelste! Ikzelf was, ondanks mijn vele en verre reizen, nooit eerder in Hongarije geweest en raakte ter plekke verliefd op het land. Sindsdien ben ik er nog vele keren teruggekeerd en ook in dit huis heb ik nog weleens gezeten, omdat het me zo goed bevallen was.

hongarije3

Kijk eens naar het uitzicht dat je vanuit het huis hebt, bijvoorbeeld. Het is toch werkelijk niet te geloven wat een prachtige natuur zich hier zomaar binnen handbereik bevindt!

hongarije2

Ook kon je heerlijk zitten in en rond het vakantiehuis zelf. Zo zaten wij vaak in de porch die er aanwezig was. Hier was het heerlijk toeven, zeker met de gegarandeerde zon en al die levendigheid in de bloemen om je heen. Mijn vriendinnen en ik hebben oprecht genoten van alle Hongaarse weelde die je er vindt en het is dan ook een oprechte en absolute aanrader!