handigereistips.nl

Alles over reizen!

Kinder badpak; klaar om te vertrekken

2 min read

Welkom, welkom, tijd om te schrijven over de kinder badpak!

Zoals ik al verkondigde; ik reis veel voor mijn werk en afgelopen week kreeg ik te horen dat ik mijn geliefde nichtje mee mocht nemen! Ze is nu 5 jaar oud en ze voelt als een kind voor mij. Ik ga een weekje naar Spanje, waar het nu al zeker begint te stijgen naar 24 graden, dus de kans is groot dat ik lekker kan zwemmen met mijn nichtje! Nu wil ik kinder zwemkleding graag onder de aandacht brengen. Door de vele waarheden (én geruchten) over de gevaren van zon, vind ik het extra belangrijk te benadrukken dat er goed over nagedacht moet worden, voordat de eerste stappen in de zon gezet worden. Vooral bij kinderen is het belangrijk hier zorgvuldig mee om te gaan. Omdat mijn nichtje nog niet echt kleding had, in ieder geval verouderde zwemkleding, besloot ik op zoek te gaan naar een goede website voor kinder zwemkleding.

Ik raad dan ook ouders aan om eens te kijken bij 4active kidz, vooral nu, want het is zeer goedkoop (lees, grote aanbiedingen!) Ik heb voor mijn nichtje een kinder badpak gekocht met bescherming tegen UV straling. Daarnaast ook nog een zonnehoed, een leuke bril en fantastische slippers. Ze is er helemaal klaar voor! Ik heb er onwijs veel zin in, het is natuurlijk fantastisch wanneer je je werk met je familie kan combineren. Daarnaast vinden mijn nichtje en haar moeder het ook totaal niet erg wanneer mijn werk en mijn privé verbonden met elkaar zijn, hasta la pasta, op naar Spanje! Hieronder de gekochte kleding, om even te delen – ook om de grote schattigheid factor.

Liefs!

1 2 3