handigereistips.nl

Alles over reizen!

Een prachtige douchebak!

1 min read

Pas geleden was ik weer op reis voor mijn werk en dacht ik hier ga ik een stukje over schrijven. Zoals jullie weten reis ik dus veel voor mijn werk en geniet ik daar met volle teugen van. Helaas kom ik soms ook in hotels terecht waar het sanitair niet zo schoon is. En daarom kan ik zelfs genieten van een schone douchebak. Ik heb vaak gehad dat de wasbak erg vies en oud was maar dat was afgelopen keer gelukkig niet het geval. Ik was namelijk in een prachtig hotel met een super schone douche en ook de douchekop was heerlijk schoon. Ik was namelijk in een prachtig hotel in Barcelona en daar was ik super blij mee. Het hotel had een heerlijk zwembad en een fitnessruimte zodat ik me buiten het werk goed kon vermaken.

Een erg mooi hotel

Buiten dat ik me in het hotel goed kon vermaken ben ik ook nog lekker de stad in geweest. Het centrum van Barcelona is prachtig en ik heb me hier goed vermaakt. Ik heb lekker wat gedronken op een terrasje en ik heb geen winkel overgeslagen. Ik heb er heerlijk gewerkt en toen ik weer thuis was miste ik de stad. Toen ik thuis was bedacht ik me dat ik ook wel een nieuwe bak kon gebruiken. gelukkig had ik de naam van de douchebak onthouden en inmiddels heb ik deze besteld!

More Stories