handigereistips.nl

Alles over reizen!

Een perfecte koffer organizer gevonden!

2 min read
koffer organizer

Wat kun je toch enthousiast worden met een koffer organizer! Sinds dat ik dit gebruik merk ik gewoon aan mijzelf dat het onwijs handig is. Je kunt alles sorteren en overigens kan je de schone kleding ook schoon houden.

Met drie kinderen thuis is dat soms wel eens lastig. Geregeld gooien zij de kleding gewoon in de koffer wat vies is. Hierdoor sta ik keer op keer alles opnieuw te wassen omdat de vieze kleding bovenop het schone goed ligt. Aangezien wij met z’n vijven thuis zijn kun je wel nagaan hoe dat mijn wasmand er dagelijks uitziet. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing zodat ik de kleding kan scheiden.

koffer organizer

Erg handig in gebruik!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van packlikeapro.nl. Hier kun je een koffer organizer bestellen waarmee je alles goed kunt scheiden. Het ideale hiervan is dat ik dit aan de kinderen kan geven en zij zijn hier verantwoordelijk voor. Zodoende heb ik voor zowel de kinderen alsmede voor onszelf dit  gekocht. De volgende dag had ik de bestelling al in ontvangst mogen nemen en ik moet zeggen dat het ideaal in gebruik is. Nu moet ik er alleen nog voor gaan zorgen dat de kinderen het gaan begrijpen dat de vieze kleding daarin gegooid kan worden.

koffer organizer